QUI SOM

Des de 1995, amb activitat professional en entitats nacionals i multinacionals, de múltiples sectors industrials i de serveis, públics i privats. Activitat enfocada a la millora de processos i sistemes.

VALORS

  • PROFESSIONALITAT: honestedat, responsabilitat, compromís, respecte, confidencialitat,
  • PROXIMITAT: adaptació a les necessitats del client, projectes “a mida” per a cada client i circumstància,
  • SENZILLESA: donar possibilitats i promoure la forma més eficient i eficaç d’arribar a objectius i resultats, 
  • CONEIXEMENT: aprendre i fomentar l'aprenentatge i el desenvolupament de les competències i capacitats dels clients,

EQUIP

MONTSE VIA SOLSONA

Més de 35 anys d'experiència professional. Propietària de VIA CONSULTORS, (1998-2007), i fundadora del projecte Montse VIA SOLSONA, + Competències, + Capacitats, (des de 2013).

SALVADOR FONTCLARA VILÀ

12 anys en treballs tècnics en diverses empreses nacionals i internacionals.
23 anys com a consultor d’organització i de sistemes de gestió (qualitat, medi ambient, PRL, RSE) en empreses de diferents sectors industrials, de serveis i d’entitats socials. Auditor en cap de sistemes de gestió de qualitat. Col·laborador d’entitats de certificació.

Enginyer Industrial (E.T.S.E.I. de Terrassa). Diplomat en Gestió i Direcció d’Empreses pel ICT. Auditor de qualitat EOQ per la “Asociación Española para la Calidad”. Avaluador del model EFQM d’Excel·lència pel “Club Gestión de Calidad”. Auditor de prevenció de riscos laborals segons la llei 31/1995 i OHSAS 18.001:07 per “Applus Formació”. Expert Europeo en Responsabilitat Social Empresarial per la “Asociación Española para la Calidad”.


COL·LABORACIONS amb altres professionals i entitats acreditades per garantir el millor i més ampli servei.